Törpesün kiállítás

Törpesün kiállítás a KMO-ban! 🙂

A Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete /SSE/  sünkiállítást szervez, Afrikai fehérhasú törpesünök (Atelerix Albiventris) részére.

A kiállítás időpontja: 2023. május 27. 10:00-16:00

Belépő: gyerek 600Ft, felnőtt 1000Ft   (3 éves korig ingyenes!)

A kiállítás helyszíne: Budapest, KMO Művelődési Központ és Könyvtár (XIX. ker. Teleki u. 50.)

Kategóriák:
I. Standard sötét: brown-tól sötétebb színek (pl.:black, salt&pepper, chocolate, dark grey, grey)
II. Standard világos: brown és attól világosabb (pl.: cinnamon, cinnacot, apricot, champagne) színek
III. Pinto: pinto, reverse,- tobiano- és overo pinto
IV. Snowflake: minden szín snowflake változata
V. White, double white: minden szín white/double white változata
VI. Egyéb: albino, leuzist

Nevezési díj: 2700 Ft/sün (7 €),  SSE tagoknak: 2200 Ft/sün

Nevezési díj befizetése átutalással a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesületének OTP Banknál vezetett számlájára: 11719001-20352378 (megjegyzés rovat: Sün Show és a tulajdonos neve)

Nevezési cím: sse.nevezes@gmail.com (Ide küldd el a sünid nevét, születési idejét, színét, nemét, tenyésztő nevét, kennel nevét, tulajdonos nevét. Mellékletben kérjük, csatold a süni származási lapját. Köszönjük!)

Nevezési határidő: 2023. május 14. 20:00  (ez után nincsen lehetőség pót nevezésre)

A kiállításon a sünik egységes, az Egyesület tulajdonát képező műanyag dobozokban kerülnek kiállításra. Itatókat, faforgácsot minden süninek a rendelkezésére bocsátunk. Ketrecek, terráriumok és egyéb dobozok elhelyezésére a kiállítási asztalokon nem lesz lehetőség.
A gazdiknak hozniuk kell a kiállításra a nevezett sünin/süniken kívül:
– 48 óránál nem régebbi állatorvosi igazolást (E nélkül a bejáratnál az állatorvos nem engedi be a résztvevőket a kiállítás területére.)
– A nevezési díj befizetéséről szóló igazolást.
Jó ha van a gazdiknál:
– Kézfertőtlenítő, papír törlőkendő, nedves törlőkendő, nylon szemetes zsák, 1-1 kutyapelenka vagy pelenkázó alátét (hogy esetlegesen ne a bírálati asztal terítőjét piszkítsák be a sünik az ürülékükkel).

A kiállítás mérlegeléssel, regisztrációval, rajtszámok kiosztásával kezdődik, ezért kérünk minden kiállítót, hogy 09:00-ig érkezzen meg és jelentkezzen a szervezőknél! A mérlegelés 10:00-kor véget ér, az utána érkező süniket nem tudjuk fogadni.

Tölts velünk egy sünis napot, ahol a többi süntartóval, tenyésztővel tapasztalatot cserélhetsz, kellékeket, eledeleket vásárolhatsz és mindeközben számos egzotikus állatot csodálhatsz meg!  🙂

Üdvözlettel:
A Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesületének Vezetősége