Pufi, a törpesün kalandjai

Pufi, a törpesün kalandjai – Vidám, szórakoztató történet egy afrikai törpesün mindennapjairól – a süni szemszögéből elmesélve

A nem titkoltan sünbolond szerző valós élményekből táplálkozó könnyed, humoros, ugyanakkor informatív könyvéből kiderül, milyen az élet egy törpesünnel.

A könyvből megtudhatod, hogyan szökött meg Pufi már az első napon, miként végződött a küzdelem a gonosz vászontáskával, sikeres volt-e a tücsökvadászat  és milyen az a süntorta.

Akinek van törpesünje, annak azért érdekes, mert alkalmasint magára ismerhet és tanulhat is belőle, akinek nincs, az amellett, hogy jól szórakozik, választ kaphat arra a kérdésre, hogy „De mit lehet csinálni egy törpesünnel?” sőt, akár kedvet is kaphat egyhez.

ITT MEGRENDELHETŐ!

A szerző törpesünös körökben jól ismert, több, mint egy évtizede foglalkozik törpesünökkel a Tüskeböki Tenyészetben. A nagy sikerű első magyar törpesünös könyve „Az afrikai fehérhasú törpesün” (itt megrendelhető) és népszerű Youtube csatornája révén már sünrajongók ezreinek segített jobb gazdivá válni. Mivel küldetésének tekinti ezeknek a tüneményes kisállatoknak a népszerűsítését, ezért született meg ez a könyv.

Mindenkinek érdemes elolvasni, aki szereti az állatokat, akár maga is süngazdi, akár nem!

Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete

Ajánlom mindazoknak, akiknek volt, van vagy lesz törpesünije, valamint azoknak, akik szeretnének jól szórakozni és megtudni, milyen egy sünivel együtt élni.

Richterné Csornai Gabriella